Read Fascisten by Alberto Moravia Free Online


Ebook Fascisten by Alberto Moravia read! Book Title: Fascisten
The author of the book: Alberto Moravia
City - Country: No data
Loaded: 1836 times
Reader ratings: 7.5
Edition: Solum
Date of issue: 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 662 KB

Read full description of the books:



Gjennom hele barndommen hadde Marcello vært like tiltrukket av gjenstander som en skjære. Kanskje skyldtes det at foreldrene, som var mer likeglade enn strenge, aldri hadde tenkt på å tilfredsstille hans trang til å eie; kanskje var det fordi andre, dypere og mer uklare instinkter skjulte seg bak en maske av grådighet. Til stadighet ble han grepet av et ustyrlig begjær etter de mest ulike gjenstander: en blyant med viskelær i enden, en illustrert bok, en sprettert, en linjal, et reiseblekkhus i ebonitt - en hvilken som helst fille.ting kunne piske opp i ham et intenst, irrasjonelt begjær, som siden, så snart den ettertraktede gjenstanden var kommet i hans eie, gled over i en umåtelig, henrykt og forundret tilfredshet. Til sin store skrekk oppdager Marcello allerede som barn at han har en iboende hang til brutalitet. Forferdet av sin egen morbide oppførsel, søker han gjennom hele oppveksten etter det han oppfatter som normalitet. Elsket av sin forlovede og respektert av sine kollegaer, kan det i voksen alder tilsynelatende virke som Marcello besitter en fullstendig kontroll over sitt eget liv. Han ser sin store sjanse til en forfremmelse innen De Hemmelige Tjenester når han en dag blir utnevnt til å likvidere sin tidligere professor ved universitetet, nå leder av motstandsbevegelsen i Paris. Men gjennom et møte med en mystisk kvinne og erkjennelsen av at han selv bare er en brikke i et større spill, begynner normaliteten i Marcellos liv å rakne, og barndommens tilbøyeligheter til det grusomme kommer igjen opp til overflaten. Gjennom sin dype innlevelse i hovedpersonens indre liv, gjør .Alberto Moravia her et forsøk på en inngående analyse av fascismens psykologi og på å avdekke de krefter som får et menneske til å utslette sin egen identitet for å gå opp i massens normalitet. Forlagets omtale


Download Fascisten PDF Fascisten PDF
Download Fascisten ERUB Fascisten PDF
Download Fascisten DOC Fascisten PDF
Download Fascisten TXT Fascisten PDF



Read information about the author

Ebook Fascisten read Online! Alberto Moravia, born Alberto Pincherle, was one of the leading Italian novelists of the twentieth century whose novels explore matters of modern sexuality, social alienation, and existentialism. He was also a journalist, playwright, essayist and film critic.

Moravia was an atheist, his writing was marked by its factual, cold, precise style, often depicting the malaise of the bourgeoisie, underpinned by high social and cultural awareness. Moravia believed that writers must, if they were to represent reality, assume a moral position, a clearly conceived political, social, and philosophical attitude, but also that, ultimately, "A writer survives in spite of his beliefs".

Between 1959 and 1962 Moravia was president of PEN International, the worldwide association of writers.


Reviews of the Fascisten


GEORGE

Quickly downloaded

ISAAC

A wonderful book, like all the works of this author.

MIA

Another one-time book, but it was interesting.

LEO

I never liked the book.

ELIZA

Phone number you need to drive for protection against robots I wrote a phone and downloaded no problem.




Add a comment




Download EBOOK Fascisten by Alberto Moravia Online free

PDF: fascisten.pdf Fascisten PDF
ERUB: fascisten.epub Fascisten ERUB
DOC: fascisten.doc Fascisten DOC
TXT: fascisten.txt Fascisten TXT