Read Ennyit erről by Lionel Shriver Free Online


Ebook Ennyit erről by Lionel Shriver read! Book Title: Ennyit erről
The author of the book: Lionel Shriver
City - Country: No data
Loaded: 2395 times
Reader ratings: 5.7
Edition: Gabo
Date of issue: 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 754 KB

Read full description of the books:Shep Knacker már régóta kuporgat a „Másvilágra”: az akciós árfekvésű harmadik világba való idilli elvonulásra, ahol a dugipénze egy örökkévalóságig kitart. Ahol a Brooklyn és Queens közötti autópálya dugóit majd felváltja a „beszélgetés, a gondolkodás, a látás és a létezés” – na meg az elegendő alvás. Amikor váratlanul egymillió dollárért eladja lakásjavításokkal foglalkozó cégét, álma végre karnyújtásnyi közelségbe látszik kerülni. Glynis viszont, aki már huszonhat éve a felesége, végeláthatatlan kifogásokat eszel ki arra vonatkozóan, hogy éppen miért nem alkalmas az idő az utazásra. Belefáradván az általa alapított cégnél végzett rabszolgamunkába, Shep bejelenti, hogy ő bizony – vele vagy nélküle – nekivág, és egy bukolikus tanzániai szigetre költözik.
Az épp egy orvosi vizsgálatról érkező Glynisnek is vannak hírei: Shep nem mehet sehová, neki ugyanis feltétlenül szüksége van a férfi egészségbiztosítására. Egykettőre kiderül azonban, hogy a biztosításuk csak részben fedezi az asszony kezelésének horribilis összegeit, és Shep Másvilágra tartogatott pénzmagja a nyomás alatt hamarosan ripityára törik.
Az ugyancsak az amerikai egészségügyi rendszer emberéletekben mérhető költséges voltát feltáró három mellékszállal gazdagított Ennyit erről nyomon követi egy házasság fenekestül való felfordulását, melynek során a halálos betegség váratlan lehetőségnek bizonyul a gyengédségre és az újra fellángoló intimitásra. Gyászos témájára fittyet hányva Shriver lapozásra késztető energiával és száraz humorral ír, miközben azt a kérdést is feszegeti: mennyit ér egy emberélet?
Az Ennyit erről méltatása

„A kockázatvállaló, gazdag képzelőerejű Shriver ismét egy káprázatos, provokatív regénnyel rukkolt elő.”
Publishers Weekly

A szerzőről

Lionel Shriver a szerzője többek között a The Post-Birthday World című New York Times bestsellernek és a 2005-ben Orange-díjjal kitüntetett Beszélnünk kell Kevinről című regénynek, amely világszerte több mint egymillió példányban kelt el. Korábbi könyvei közül említhetjük a Double Fault, az A Perfectly Good Family vagy a Checker and the Derailleurs címűeket. Regényeit huszonöt nyelvre fordították le. A The Guardianben, a The New York Timesban, a The Wall Street Journalben és számos más kiadványban jelennek meg írásai. Londonban él.


Download Ennyit erről PDF Ennyit erről PDF
Download Ennyit erről ERUB Ennyit erről PDF
Download Ennyit erről DOC Ennyit erről PDF
Download Ennyit erről TXT Ennyit erről PDFRead information about the author

Ebook Ennyit erről read Online! Lionel Shriver's novels include the New York Times bestseller The Post-Birthday World and the international bestseller We Need to Talk About Kevin, which won the 2005 Orange Prize and has now sold over a million copies worldwide. Earlier books include Double Fault, A Perfectly Good Family, and Checker and the Derailleurs. Her novels have been translated into twenty-five languages. Her journalism has appeared in the Guardian, the New York Times, the Wall Street Journal, and many other publications. She lives in London and Brooklyn, New York.

Author photo copyright Jerry Bauer, courtesy of Harper Collins.Reviews of the Ennyit erről


TOMMY

A useful book to free yourself from negative emotions and joy.

HARVEY

Now this book is one of my favorites!

MADISON

There are some interesting pages

JAKE

Phone number you need to drive to protect against robots. I wrote the number and downloaded without registering.

TILLY

Phone number you need to drive to protect against robots. I indicated the phone and downloaded without registration.
Add a comment
Download EBOOK Ennyit erről by Lionel Shriver Online free

PDF: ennyit-errl.pdf Ennyit erről PDF
ERUB: ennyit-errl.epub Ennyit erről ERUB
DOC: ennyit-errl.doc Ennyit erről DOC
TXT: ennyit-errl.txt Ennyit erről TXT