Read Forbandede mødom by Sarah Engell Free Online


Ebook Forbandede mødom by Sarah Engell read! Book Title: Forbandede mødom
The author of the book: Sarah Engell
City - Country: No data
Loaded: 1549 times
Reader ratings: 6.9
Edition: Carlsen
Date of issue: June 15th 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 847 KB

Read full description of the books:Maria og Christina har været bedsteveninder i evigheder og har ingen hemmeligheder for hinanden. Men da Christina får en ny kæreste, bevæger hun sig hurtigt ind i en verden, hvor Maria ikke kan følge med. Endnu. For hvad sker der, hvis ikke Maria også selv går i seng med sin to år ældre kæreste? Vil han så slå op med hende? Det er Christina helt overbevist om, og så er det mindre vigtigt, om Maria egentlig føler sig parat. Alle andre gør det jo.

Det skulle have været en sommer med venskab, forelskelse og fester, men i løbet af de solfyldte dage og varme nætter skrider verden og mange af dens grænser langt ud for Maria?


Download Forbandede mødom PDF Forbandede mødom PDF
Download Forbandede mødom ERUB Forbandede mødom PDF
Download Forbandede mødom DOC Forbandede mødom PDF
Download Forbandede mødom TXT Forbandede mødom PDFRead information about the author

Ebook Forbandede mødom read Online! Sarah Engell er født og opvokset i Tårnby, hvor barndommen gik med at læse og skrive. Allerede i børnehaven var hun optaget af at tegne og skrive små bøger, og i folkeskolen lavede og udgav hun sammen med en veninde et hjemmelavet magasin. Og så skrev hun selvfølgelig dagbog. ”Jeg skrev dagbog og fyldte tonsvis af notesbøger med historier om alt fra voldelige havmåger til dødsangst og svimlende ungdomsforelskelser. Jeg tror, det var min måde at forsøge at forstå verden og mig selv på. Det er det nok i virkeligheden stadig.” (Maria Roslev: Interview Forfatterweb, april 2015).

Drømmen om at blive forfatter har derfor på en måde altid ligget i Engell, men den blev først rigtig bevidstgjort, da hun som 15-årig kom på efterskole og af sin dansklærer blev spået et liv som dekadent forfatter, der med cigaretrør sad på københavnske værtshuse og skrev bøger.

Men det tager tid at nå sine drømme, og Sarah Engell har da også flere andre uddannelser bag sig. Hun er både uddannet pædagog, danser og drømmetyder, og alle uddannelserne og de efterfølgende jobs har haft betydning for hende som forfatter. Hun fortæller: ”Jeg har altid interesseret mig for menneskelige relationer, den menneskelige psyke og de situationer der opstår mennesker imellem. Det er på mange måder stadig det jeg arbejder med i dag, nu er det bare på fiktionsniveau.” (Maria Roslev: Interview Forfatterweb, april 2015).

I 2009 lykkedes det Engell at komme igennem til Forlaget Carlsen, der udgav hendes første ungdomsroman ”Hvis bare…”, og siden har hun udgivet yderligere tre ungdomsromaner, nemlig ”Forbandede mødom” i 2011, ”Forpulede kærlighed” i 2012 og ”21 måder at dø” i 2014. Sidstnævnte var nomineret til Berlingske og Danmarks Biblioteksforenings litteraturpris ”Læsernes Litteraturpris” i 2015. Hun har desuden udgivet tre bøger for voksne og arbejder også som tekstforfatter.

I 2014 blev hun optaget på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Om uddannelsens betydning for hende som forfatter, siger hun: ”Jeg har erfaret, at som med alle andre områder, hvor man har ambitioner, kræver det at skrive et bagvedliggende håndværk, som løbende skal vedligeholdes, raffineres og nytænkes. For mig som forfatter kræver det, at jeg erkender min egen magelighed og forsøger at bryde mine skrivevaner. Hele tiden. Forfatterskolen for Børnelitteratur giver mig to års fordybelse i dét jeg holder allermest af og en god udviklingsmulighed, både fagligt og personligt.” (Maria Roslev: Interview Forfatterweb, april 2015).

I dag er Sarah Engell gift og mor til to drenge, og hun bor med sin familie på Amager.


Reviews of the Forbandede mødom


DAVID

The beginning is exciting, but at the end of the book is just a very template.

NATHAN

Why do I need to specify a phone number?

ELEANOR

The idea is great, but sometimes the text suffers

SKYE

Frankly, double
Add a comment
Download EBOOK Forbandede mødom by Sarah Engell Online free

PDF: forbandede-mdom.pdf Forbandede mødom PDF
ERUB: forbandede-mdom.epub Forbandede mødom ERUB
DOC: forbandede-mdom.doc Forbandede mødom DOC
TXT: forbandede-mdom.txt Forbandede mødom TXT